Zen Avond

De Zen Tarot

Tijdens de Zen Avond wordt gebruik gemaakt van de Zen Tarot van Osho (een Zen meester). Zijn visie op de Zen is samengevat in de 79 kaarten van de Zen Tarot. Elke kaart van zijn systeem bevat specifieke inzichten die een licht werpen op de vragen of onderwerpen waar je tegen aan kunt lopen.

De avond

Tijdens de Zen Avond bespreken we in groepsverband de kaarten van de Zen Tarot. Als je een vraag hebt of ergens tegenaan gelopen bent tijdens de Zazen of de Pranay Yoga dan kun je dit naar voren brengen en er een kaart op trekken. Als er niemand is met een vraag dan trekken we een algemene kaart.

De Zen Avond biedt je de mogelijkheid om je ervaringen, vragen, uitdagingen te delen met anderen. Je zult ontdekken dat je niet de enige bent die tegen bepaalde punten aanloopt. Door deze punten gezamenlijk te bespreken, kun je leren van elkaar. De Zen Tarot kaart brengt de juiste inzichten in en geeft een nieuwe kijk op de situatie. Het biedt je de mogelijkheid jezelf beter te leren kennen. Daarnaast leer je op speelse wijze de Zen kennen.